Verslag Falke Family sneakersok (zwart)

Vaste lezers weten al dat ik een zwak heb voor het sokken merk genaamd Falke. Dit is een Duits merk dat fenomenale sokken op de markt brengt. Bij sokken die je bij de Action koopt heb je altijd twee dezelfde sokken. Niet bij Falke, daar heb je echt een specifieke linkervoet sok en een rechtervoet sok. Dit soort innovatie maakt Falke de koploper onder de herensokken merken, al maken ze overigens ook even goede sokken voor vrouwen en de kids. Mijn hele gezin draagt ook Falke sokken dus dit kunnen wij onderschrijven.

Specifiek hebben wij voorkeur voor de sneaker sok. Ze hebben ook sokken van normale lengte en zelfs heuse kniekousen. Maar de sneaker sok voor mij persoonlijk zit het beste, is meest veelzijdig mijns inziens en lekker luchtig in de zomer en toch ook warm in de winter.

Sokken
Hoe zien jouw mooiste sokken eruit?

De prijs ligt helaas wel wat hoger dan sokken die je bij de winkels zoals Hema en Zeeman kan kopen, maar je krijgt waar je voor betaald. Bij de webwinkel Hemdvoorhem.nl kon ik goedkope Falke sneakersokken vinden. Bij die winkel heb je ook gratis verzending, dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken. Kleuren heb je o.a. blauw, wit zwart, toch wel de usual suspects. Van mij hoeft er geen franje te zijn of opvallende prints, dat vind ik niets, doe mij maar die Duitse degelijkheid van Falke daar kan je altijd mee thuis komen. Ze gaan ook lekker lang mee. Ik heb een paar Falke sokken die bezit ik al 10 jaar. Ze slijten dus niet snel. Fijn, op die manier bespaar je uiteindelijk toch weer geld uit, want bij andere sokken merken kan je om de haverklap wel weer nieuwe kopen vooral als je een actieve levensstijl er op na houdt. Maar op Falke kan men altijd vertrouwen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *