Vier trends voor het nieuwe modeseizoen

De zomer loopt alweer op z’n eind en je moet er misschien niet aan denken, maar de herfst en de winter staan alweer voor de deur. Tegelijkertijd betekent dit natuurlijk dat de nieuwe collecties voor dit najaar alweer in de winkels hangen en dat je favoriete online fashion stores weer vol staan met nieuwe items. Er kan dus weer volop worden geshopt! Maar welke trends zien we dit najaar nou eigenlijk terug? Keep on reading!

Een kleurrijk najaar

De afgelopen jaren werden de Fall/Winter-collecties gedomineerd door donkere kleuren als zwart en grijs, maar dit najaar beloofd erg kleurrijk te worden! Kleuren die we veel terugzien in de verschillende collecties van populaire merken als onder andere ONLY zijn geel, rood en verschillende kleuren groen. Ook blauw is dit najaar erg populair!

Dierenprints

Met de dierenprint steel jij de show! De panterprint is al een aantal seizoenen erg populair en ook dit najaar zijn we nog niet van de dierenprint af. Wat dacht je bijvoorbeeld van tijgerprint of zelfs zebraprint? Dit najaar zien we dat deze prints ook veel terugkomen op bijvoorbeeld schoenen, accessoires en sieraden, zoals handtassen en armbandjes. Neem vooral eens een kijkje bij Geisha. Bij dit trendy damesmerk komen dierenprints veelvoudig terug!

Mode
Weet jij al wat de modetrends voor het najaar van 2018 zijn?

Layering season

Met name tijdens koude winterdagen is het belangrijk om je lekker warm aan te kleden. Door verschillende laagjes te dragen hou je je lichaamstemperatuur niet alleen hoog (bonustip), het is tegelijkertijd super trendy! De catwalks op grote fashion shows voor dit najaar werden gedomineerd door outfits waarbij layering is toegepast. Zo kun je twee jassen over elkaar heen dragen of een avondjurk over een truitje of een blouse.

Logo’s

Sweaters, tassen of riemen vol met logo’s: you name it! Items met logo’s waren dit voorjaar al enorm populair en deze trend lijkt nog wel een tijdje mee te gaan!

Geïnspireerd geraakt en ready to shop? Kijk eens in de webshop van ONLY! Bij ONLY vind je veel van bovengenoemde trends terug. Happy shopping!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *