Voorjaarsmode 2015

Hebt u dat ook?….De eerste zonnenstralen, de eerste crocussen en tulpen in bloei en wij vrouwen denken vrijwel meteen aan onze garderobe. Weg met die winterkleding, hoe eerder hoe liever! Voor ons gevoel zijn we toe aan vrolijke kleuren, luchtige kleding en mag de winter-outfit ver weg op geborgen worden.

Waarom een speciale voorjaarscollectie?
Je wilt ook met je kleding aangeven dat je zin hebt in een nieuw seizoen, de overstap van winter naar lente kun je dus ook door middel van je kledingkeuze. Geen dikke maillots of winterjassen meer, maar net even allemaal wat luchtiger, frisser en vrolijker; want van het voorjaar word je van zelf vrolijk en dat mag je ook naar anderen uitstralen.

Wat is er dit voorjaar “mode”?
De mode en/of trends van voorjaarskleding zijn lang geleden door de kledingfabrikanten bepaald. Als je werkt in de kledingbranche dan kies je al in de herfst je voorjaarscollectie uit bij de diverse modehuizen. Kleuren, modellen zijn dan al gekozen. Trends ontstaan bijna vanzelf; van de ene op de andere dag loopt iedereen in een zelfde stijl. In folders en door middel van advertenties op televisie en billboards van grote warenhuizen worden wij op de nieuwe mode geattendeerd. Je krijgt er dan meteen zin in iets nieuws aan te schaffen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *