Vraag het Sylvie: favoriete oorbellen

Vandaag in de AMA (dat is Engels voor ask me anything), welke oorbellen type draag jij graag Sylvie en zou je aanbevelen voor dit najaar?

Dat is een lastige. Maar ik zal een paar soorten oorbellen eruit lichten om je idee te geven.

Allereerst, vind ik dat zilver altijd kan. Zilveren oorbellen passen eigenlijk wel bij elke kleur outfit. Zilveren oorbellen vallen niet te veel op. Ze zijn doorgaans ook nog vrij betaalbaar. Zilveren oorringetjes koop ikzelf doorgaans bij IkBenSieraden.nl. Specifiek hier vind je het assortiment voordelige zilveren oorbellen.  Een model dat ik wil uitlichten is “Zilveren oorbellen zirkonia oorstekers”. De combinatie zilver en zirkonia, beide beginnend met de letter Z, waarschijnlijk geen toeval, is altijd heel stijlvol.

favoriete oorbellen
Hoe zien jouw favoriete oorbellen eruit?

Terug van weggeweest zijn ook de zogenaamde oor manchetten. Die waren vroeger in de jaren 70 helemaal hot. Maar nu met de retro trends, kunnen ze vandaag de dag ook weer. Bekijk hier goedkope oor manchetten van IkBenSieraden. Oor manchetten zijn wel wat meer uitbundig dan zilveren oorbellen dus kijk een beetje uit bij welke gelegenheid je ze zou willen dragen. Bij feesten kunnen ze goed, maar op werk zou ik niet doen tenzij je misschien actief bent in de horeca o.i.d. maar bij een kantoorbaan zou ik niet willen aanbevelen om oor manchetten te dragen.

Derde optie zijn dan nog de parel oorbellen. Die zijn ook altijd geschikt voor iedere gelegenheid net zoals de zilveren oorbellen dus scoren bijzonder goed op vlak veelzijdigheid. Parel is vandaag de dag helemaal niet duur meer, dus daar hoef je je ook geen zorgen meer over te maken. Persoonlijk wissel ik parel en zilver van dag tot dag af. Zo blijft het voor jezelf en je omgeving ook leuk qua variatie. Maar voor meer uitbundige aangelegenheden zouden oor manchetten niet misstaan in je sieraden kistje.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *