Waarom nu het juiste moment is om kleding te bedrukken

Kleding persoonlijker maken is al jarenlang een trend in de fashion wereld. Zo zien we steeds meer kledingontwerpers logo’s groot bedrukken op kleding. Echter zien we ook vaker dat bedrijven deze trend volgen. Veel bedrijven, verenigingen, stichtingen en clubs bedrukken kleding tegenwoordig met bijvoorbeeld hun bedrijfsnaam, partners, sponsoren en meer. Dit maakt de kleding niet alleen persoonlijker, het vergroot ook de branding en naamsbekendheid. Kleding bedrukken is dé ideale manier om voor een voordelige manier de naamsbekendheid te vergroten. Maar wat zijn nu de voordelen en waarom is nu het juiste moment om kleding te laten bedrukken?

Voordelen van kleding bedrukken

Laten we met het eerste beginnen. De voordelen van kleding bedrukken zijn eindeloos. Wanneer al je medewerkers dezelfde kleding dragen, dan straalt dit een vorm van saamhorigheid en eenheid uit. Veel bedrijven weten dit en spelen daarom in het op het gevoel van bij horen. Denk bijvoorbeeld aan voetbalshirts die worden gedragen door fans. De fans krijgen hierdoor het gevoel bij de voetbalclub te horen, terwijl het voor de voetbalclub een mooie manier is om de naamsbekendheid te vergroten. Een win-win situatie voor de club en de fan. 

Zichtbaarheid vergroten

In de fashion wereld zien we dit ook terug. Dure merken produceren premium shirts in een bepaalde hoeveelheid om zo een uniek item te maken. Vervolgens worden deze unieke items gehypet omdat mensen graag dit item willen hebben. Zo kan het voorkomen dat fans een hoog bedrag betalen voor een uniek ontwerp. Wederom is de fan blij met een uniek artikel en is het kledingmerk tevreden met de extra zichtbaarheid en hype omtrent het merk.

t shirt
Bedrukt t-shirt

Bedrukte T-shirts als promotiemiddel

Ook zijn er genoeg bedrijven die gratis kleding weggeven als promotiemiddel. Wat is nu toffer dan een hele stad vol mensen in kleding met jouw merk? Denk bijvoorbeeld aan T-shirts uitdelen bij sportevenementen, muziekevenementen of uitdelen in een stad. Het is een krachtige manier om snel en voordelig je naamsbekendheid te vergroten. Indien mensen ook nog eens foto’s maken met jouw kleding, dan komt dit vaak ook op social media. Het resultaat: zowel fysiek als online wordt jouw merk zichtbaar!

Waarom nu kleding laten bedrukken en niet later

Het bedrukken van kleding heeft dus vele voordelen. Maar het allergrootste voordeel is misschien wel de prijs. De kosten van het bedrukken van kleding is op dit moment zeer laag. Hierdoor is het bedrukken van kleding dé manier om snel en goedkoop de naamsbekendheid van je merk te vergroten. 

Ben jij op zoek naar bedrukte werkkleding, sportkleding of andere promotieartikelen of wil jij een T-shirt laten bedrukken met eigen ontwerp? Wacht dan niet tot de prijzen van textiel stijgen maar begin nu met het vergroten van je naamsbekendheid!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *