Wat zijn de laatste modetrends voor mannen?

Niet alleen vrouwen willen er mooi en netjes uit zien. Tegenwoordig geven mannen ook om de kleding. Ze willen er netjes bijlopen. Kleren wordt langzamerhand steeds belangrijker voor mannen. De mode is in het jaar 2015-2016 niet alleen om de vrouw gericht. Ook mannen moeten er netjes bijlopen. Er zijn verschillende ontwikkelingen in de modewereld van de man. Wat kan dit jaar absoluut wel en wat kan absoluut niet. Kortom kleren maken de man. Wat iemand aanheeft is laat de persoonlijkheid van de man zien. Ben je sportief of juist netjes en zakelijk? Kleding vertelt een hoop.

Kleurrijke pakken

Niet alleen vrouwen dragen veel kleur, maar het mag ook voor de man. Een man draagt vaak zwart, wit of blauwe kleding. Het mag ook een keer zo zijn dat je een gekleurd pak koopt. Op de dagen dat het niet zo zonnig weer is kan je kies voor een gekleurd pak. Een gekleurd pak zorgt ervoor dat je blekere huid minder opvalt. De aandacht is gericht op het pak. Je kan kies voor een driedelig pak. Doe hier onder sneakers aan. Het dragen van lakschoenen en puntschoenen kan echt niet meer in deze tijd. Mits dit voor je werk verplicht is. Rood is echt de kleur van dit najaar. Wil je geen sneakers dragen kies dan voor stijlvolle winterboots. Deze zijn nog vaak warm ook.

Grijs is een kleur die je dit najaar veel zult zien. Niet alleen in de pakken maar ook in t-shirts en broeken. Om een casueal look te creëren kan je ook kies voor een rib fluwelen broek. Met deze mode sla je niet vaak de plank mis. De jassen zijn recht en strak. Ze vallen over de taille en zijn lang. Het is van belang dat je in je jas niet je buik ziet. De jas moet strak om het lijf zitten. De collectie van Calvin Klein is gericht op grijstinten. Werk je look af met een sieraad naar keuze.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *