Wat zijn de oorbellen trends van 2021?

Op het gebied van oorbellen zijn er elk jaar weer een heleboel nieuwe trends te vinden.

‘Statement kettingen’, ‘Arm cuffs’, ‘Art-school like’ en Oversized oorbellen: dit jaar en vooral dit zomer-seizoen zien we het allemaal. De ‘’Nineties’’ heeft ook nog steeds veel invloed. Wanneer we aan de Nineties denken, bedoelen we vooral Chokers en grote Hoops, oftewel zeer grote oorringen.

Wanneer dit nou niet jouw ding is, is dit ook geen probleem.. Want ook de minimalistische, kleine subtiele sieraden zijn nog steeds hot. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer je je oor versierd met allemaal kleine subtiele oorbelletjes, die er samen voor zorgen dat je oor een heuse ‘’Ear-party’’ is!

Oversized

Een andere trend die recht tegenover de minimalistische trend van de afgelopen jaren staat zijn de oversized sieraden! En dan vooral de oversized oorbellen. Wanneer je grote oorbellen draagt, probeer dan de rest van je outfit rustig te houden en niet teveel sieraden erbij te dragen. Maar je natuurlijk ook ‘’all out’’ gaan. Wij houden je zeker niet tegen!
Leestip: https://www.ikbensieraden.nl/blog/zilveren-sieraden-schoonmaken

oorbellen trends 21
Ontdek de oorbellen trends van 2021

Art-School

Dit seizoen maak je een kunstwerk van je outfit met art-school achtige oorbellen. Maar wat bedoelen we hiermee? Strakke lijnen-eventueel zelfs industrieel, grote(re) organische lijnen, grafische vormen en innovatieve materialen zoals karbon. Statement of minimalistisch.

Zoals we de afgelopen zomer al in de Social Media zagen, is er ook een Oorbellen trend waarmee je een statement maakt. Op de catwalk waren deze veelvuldig te zien, en ze zijn niet uit beeld verdwenen want ook in de nieuwste collecties zien we ze vaak terugkomen. Yes, grote oorbellen zijn hot!

Mocht je langzaam deze trend willen overnemen, dan begin je toch gewoon tijdens een feestje met uitbundige oorbellen? Let wel op dat je oorbellen bij je outfit passen! Verrijk je leven met kleur!

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/blog/betaalbare-juwelen

Deze zomer dragen we veel felle kleuren, zowel in de kleding als in onze oorbellen. In de nieuwste collecties, zoals hier: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/, zien we bijvoorbeeld veel groen, blauw, oranje en roze. Waar een paar jaar geleden veren nog hip waren (de Bohemien stijl), dit jaar zien we de gypsy stijl terug in de vorm van gekleurde kralen en kwastjes. Van oorbellen en armbandjes tot mooie lange kettingen. Oorbellen volgen gelukkig ook deze leuke vrolijke trend! Versier jezelf tot in de puntjes en combineer verschillende items met deze vrolijke sieradentrend!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *