Welke jeans past het beste bij jou?

Spijkerbroeken, iedereen heeft er wel een paar. Het kan soms wel lastig zijn om het juiste paar te vinden. Tijdens het passen van nieuwe jeans kom je erachter hoe fijn je oude jeans zitten. Er zijn veel verschillende modellen jeans, kies het model dat het best bij je past.

Skinny jeans

Skinny jeans zijn sinds eind vorig decennia niet meer weg te denken uit de winkels. Deze nauw aansluitende jeans accentueren je figuur.

High waisted jeans

Heb je een buikje? Dan is de high waisted jeans ideaal. Deze broek heeft een hoge pasvorm en zit daardoor extra comfortabel bij de buikzone. Deze broeken zijn goed te combineren met korte topjes, ookwel ‘crop tops’.

Boyfriend jeans

Deze jeans hebben een baggy fit, vallen lekker los rond je benen. De pasvorm alsof hij net iets te groot is maar nog steeds erg fashionable.

Bootcut

Deze jeans zijn net iets korter waardoor je net een klein stukje van je onderbeen kunt zien. Heerlijk voor in de zomer wanneer het weer warmer wordt.

Om erachter te komen welk soort jeans het beste bij jouw figuur past is een kwestie van passen. Wanneer je de juiste soort gevonden hebt kun je vanaf dan af aan gewoon de winkels binnengaan en op zoek gaan naar “jouw” jeans.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *