Welke Ray-Ban is een musthave?

Welke Ray Ban zonnebril is een musthave?

Ray Ban: het merk dat zichzelf niet meer hoeft te bewijzen
Ray Ban staat al jaren lang garant voor zijn kwaliteit en trendy look. Het is een merk dat meegaat met zijn tijd en de mode op de voet volgt.

Een must have voor dit jaar
De ontwerpers van Ray Ban hebben gezorgd voor een ongeziene nieuwigheid: het model Erika. Het volgt de retro lijn die we ook in andere zaken meer en meer zien: kleding, schoenen, auto’s, scooters en noem maar op. Het is een grote bril die het gelaat accentueert. Zijn ronde vormen geven toch enige zachtheid aan je gelaat. Deze bril komt sympathiek over. Het is gewoon een must-have in zijn soort.

De Erika: een gepersonaliseerde zonnebril
Alhoewel Ray Ban deze zonnebrillen standaard aanmaakt, kan je toch kiezen uit enorm veel ontwerpen. Bij het frame kan je een keuze maken uit diverse kleuren, en dit voor de verschillende onderdelen van het frame: de voorkant, de brug en de oortips. Je kan kiezen voor braaf en neutraal zoals zwart of bruin. Maar je kan ook eens gek doen en voor heel flashy kleuren kiezen. Zo gaat het ook met de glazen: hou het bij bruine of grijze glazen of ga voor de heel opvallende paarse dégradé glazen of zelfs de roze spiegelglazen. Alles kan bij Ray Ban. Als kers op de taart kan je nog een eigen inscriptie ontwerpen en op de bril plaatsen waar je wil. Heb je dit allemaal gedaan, dan kan je op de website van Ray Ban even gaan kijken hoe die bril jou staat. Ze hebben namelijk een leuke virtuele spiegel.

Gewoon doen
De Erika van Ray Ban is dé zonnebril om jouw boodschap de wereld in te dragen. “Kijk naar mijn bril en je weet wie ik ben”, is hier vast en zeker van toepassing.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *